Bli medlem

Fyll i ditt namn och din e-postadress i formuläret nedan och välj ett lösenord. Kryssa i rutan att du har läst texten och att du godkänner att MFD behandlar dina personuppgifter i Appstöd. Du kan logga in så snart du har tryckt på Registrera. 

Appstöd är öppet för alla och det kostar inget att vara medlem. Du hittar medlemsreglerna på sidan Om Appstöd.

Godkänn att MFD behandlar dina personuppgifter i Appstöd

Myndigheten för delaktighet, som äger och förvaltar Appstöd, följer Dataskyddsförordningen (GDPR). Det är en förordning där det står vad man får göra och inte får göra med personuppgifter.

För att kunna vara med i Appstöd måste du godkänna det som står i texten på den här sidan. Om du säger ja till det som står, så kryssa i rutan längst ner. Om du inte kan godkänna det som står kan du inte vara med i Appstöd.

Som medlem i Appstöd anger du namn och e-postadress för att kunna logga in. Denna information kommer vi att spara. Därför måste du själv säga ja till att Myndigheten för delaktighet sparar personuppgifterna om dig.

Myndigheten för delaktighet är personuppgiftsansvarig för personuppgifterna om dig. Du har alltid rätt att få veta vilka personuppgifter som finns om dig i våra datorer och du kan säga till myndigheten att rätta informationen om något är fel.

Vi kommer spara dina personuppgifter så länge du vill vara med i Appstöd. Om du vill avsluta ditt medlemskap eller har frågor om personuppgifter i Appstöd kan du skicka e-post till appstod@mfd.se eller ringa Myndigheten för delaktighet på telefonnummer 08-600 84 00. Du kan också skriva ett brev till Myndigheten för delaktighet, Box 1210, 172 24 Sundbyberg.

Läs mer om Myndigheten för delaktighets personuppgiftspolicy (öppnas i nytt fönster).